"Een schitterende B&b op een unieke locatie"Een lang gekoesterde droom kwam uit op het moment dat wij de deuren mochten openen van onze Bed and Breakfast in 2010. De voorheen als schapenverblijf gebruikte schuur heeft na een jaar van verbouwen een sfeervolle en landelijke uitstraling gekregen.

 

Iedere week ontvangen wij nieuwe gasten vanover de hele wereld. Soms voor een dag, een week en soms zelfs voor langere tijd.

 

We vinden het belangrijk dat onze gasten de vrijheid hebben om over het erf te lopen en op deze manier kennis maken met onze boerderij. We zijn trots op het vee en willen dit met zo veel mogelijk mensen delen. Daarnaast proberen we onze gasten altijd zo veel mogelijk te vertellen van de omgeving en mogelijke activiteiten in de regio.

 

Bekijk via het bovenstaande menu de appartementen. Onder de foto's vindt u de 360º knop. Zo kunt u vast een 'voorproefje' nemen van uw verblijf.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief internet, televisie, toeristenbelasting en gebruik van de wasruimte (wasmachine en droger).

 

 Mocht u vragen hebben, neem te allen tijde contact met ons op. We staan u graag te woord.